G-7 backs technical aid to USSR. - Rosen, G.R
Výsledky rokovaní predstaviteľov Sedmičky o technickej pomoci ZSSR na výročnom sumite v júli 1991 v Londýne. Odporúčania k vzťahu MMF a Svetovej banky k ZSSR.