müködötöke-transzfer szabályozásának egyes devizajogi kérdései - Bodnár, Zoltán, 1969-
Vytváranie priaznivého právneho prostredia pre vstup zahraničných investícií do Maďarska. Otázka použitia devízového zisku spoločnosti (vlastný účet, resp. povinnosť ponúknuť na odpredaj). Niektoré problémy privatizácie a voľného transferu zahraničného kapitálu. Vzťah forintu a zahraničných mien.