munkajogi felelösségi rendszer újraszabályozásának szempontjai. - Prugberger, T.
Poslanie pracovného práva v nových ekonomických podmienkach. Rozbor a porovnanie doterajšej právnej úpravy v oblasti zamestnanosti a práce a súčasných potrieb, najmä v súvislosti s privatizáciou ekonomiky. Využitie skúsenosti Nemecka pri transformácii právnych úprav zamestnanosti na území bývalej NDR. Detailný rozbor podmienok a právnych aspektov zamestnanosti.