kettös indexelésü lakáshitelezés kérdései. - Keller, J.
Doterajší systém platieb za byty a jeho protirečenia spojené so zavádzaním trhu na byty. Rušenie sociálnych subvencií a podpôr podnikov v bytovej politike. Spôsoby podpory splátok obyvateľov na cenu bytov a podstata dvojitého úverovania pôžičiek na byty. Poskytnutie úveru z hľadiska dlžníka a požičiavajúcej banky.