Úkoly územní správy. - Vítek, M.
Potreba vytvorenia ucelenej koncepcie územnej správy. Sedem základných princípov svetovej organizácie pre podporu miestneho riadenia a rozvoj územnej správy. Zväz miest a obcí ČSFR spolupracuje so svetovou organizáciou pomocou modulov spolupráce. Vytvorenie Fakulty územnej správy v Pardubiciach.