Versicherungen in den fünf neuen Bundesländern - Chancen und Risiken. - Wagner, P.R
Poisťovníctvo pred a po zjednotení a nová situácia v poistení podnikov v bývalej NDR. Celkové riziká a problémy ohodnotenia majetku. Koncepcie poistenia vecí. Riziká poistenia výroby a životného prostredia. Systémová zmena v poisťovníctve bývalej NDR a potreba detailnej kalkulácie rizika.