Systém důchodového pojištění ve Švédsku. - Klimentová, J.
Dávky, na ktoré vzniká zákonný nárok občanom Švédska, alebo pracujúcim vo Švédsku. Zamestnanecké dávky plynúce z individuálnych zamestnaneckých zmlúv alebo kolektívneho vyjednávania. Základné dôchodkové poistné systémy. Starobný dôchodok. Financovanie dôchodkových systémov.