Československá sociální reforma ve světle vývoja sociálního zabezpečení v Západní Evropě. - Rys, V.
Vývoj sociálneho zabezpečenia v Západnej Európe. Sociálne zabezpečenie cez štát a pripoistenie súkromné a podnikové. Úloha medzinárodných nástrojov. Hľadania nových podôb sociálneho zabezpečenia v ČSFR.