Módosult a szakképzési hozzájárulásról és a Szakképzési Alapról szólo törvény. - Bagics, L.
Organizácia odborného (i učňovského) školstva v Maďarsku. Úzke prepojenie medzi podnikmi, pre ktoré sa žiaci pripravujú a organizáciou odborného školstva, rozdelenie nákladov medzi štát (teoretická príprava a materiálne zabezpečenie žiakov) a podnik (odborný výcvik). V r. 1991 v Maďarsku 160 tisíc žiakov v stredných odborných školách, 210 tisíc v 3-ročných učebných odborov a 14 tisíc v odborných školách. Podmienky inovácie v intenciách nového zákona platného od 1.1.1989.