Jak ksztalcic ekonomistów - kierunki reformy. - Pierscionek, Z.
Problémy spojené s koncepciou vzdelávania ekonómov v Poľsku. Autor zhrňuje úvahy a návrhy o vzdelávaní ekonómov, pričom vychádza z vyučovacieho systému uplatneného na dvoch vysokých ekonomických školách vo Varšave, ktorý porovnáva s podobnými školami v zahraničí.