Co rozumět pod pojmem ekologická expertiza. - Říha, J.
Obsah činnosti, vecná náplň a zmysel ekologickej expertízy na základe zahraničných skúseností. Kritériá vymedzujúce typy investičných zámerov pre posudzovanie impaktu. Možnosti osvojenia si ekologickej expertízy v domácich podmienkach. Špecifikácia projektov, pre ktoré je povinné posúdenie impaktu v rámci krajín EHS.