Einsatz und Verwendung von Bioindikatoren in der Stadtplanung am Beispiel von Esslingen am Neckar. - Lühmann, H.J
Rozbor problematiky použitia rôznych postupov pri bioindikácií (pasívneho a aktívneho monitorovania) na príklade atlasu životného prostredia Esslingenu. Použitie mapovania na plošné hodnotenie celkovej situácie, jednotlivých problémov pomocou špeciálnych bioindikačných postupov.