GEMI: the superhero of environmental managemenet. - Kelly, T.
Činnosť iniciatívy na riadenie životného prostredia sveta (GEMI), zameraná na pomoc priemyslu pri ochrane životného prostredia, za použitia metód komplexného riadenia akosti (TQM). Súčasné projety GEMI v USA.