Going beyond pollution control. - Stratton, B.
Teoretické východiská k ochrane životného prostredia prevenciou na princípe starostlivosti o akosť. Činnosť spoločnosti AT and T a Združenia výrobcov v chemickom priemysle v tomto smere.