Nová hlediska v ochraně životního prostředí v agrárně potravinářském komplexu. - Doktor, Jiří
Hodnotenie sústavy legislatívnych opatrení a systémov sledovania stavu a rozvoja základných zložiek životného prostredia v ČSFR. Doporučený súbor opatrení na zlepšenie starostlivosti o životné prostredie a zvýšenie ekologickej kvality potravinárskych výrobkov.