Nový systém financovania ochrany životného prostredia. - Prizemin, P.
Návrh systému financovania ochrany životného prostredia. Negatívne vplyvy z predchádzajúceho obdobia. Prijatie pravidiel pre financovanie ochrany životného prostredia na najbližšie roky: všeobecné pravidlá a odborné kritériá. Dotácie sa budú poskytovať len na základe stanoviska úradu životného prostredia.