Két algoritmus eröforrás allokációs feladatok megoldásához. - Péhl, T.
Popis dvoch nových algoritmov použitých pri riešení úloh rozmiestenia zdrojov. Možnosti uplatniť algoritmy pri riešení úloh pomocou CPM-modelov. Jednotlivé kroky algoritmov, ich hodnotenie.