Vorschläge zum technischen Risikomanagement aus der Sicht der Ökonomik. - Erdmann, G.
Uplatnenie ekonomickej analýzy rizika pri technickom (technologickom) riešení rizikových situácií. Nositelia rizika, interpersonálne rozdelenie rizika, celkové a individuálne riziko, averzia k preberaniu rizika v riadení, rizikové trhy.