Las empresas manufactureras mexicanas en los ochenta. - Álvarez Uriarte, M.
Analýza vývoja mexického strojárskeho priemyslu v 80. rokoch - dôsledky krízy zo zahraničnej zadlženosti - výroba, zamestnanosť, mzdy, vývozy. Základné faktory umožňujúce prekonať túto krízu veľkým strojárskym podnikom a problematika malých podnikov v tejto súvislosti.