Hospodaření s obaly. - Kudějová, M.
Prijatie novely hospodárskeho zákonníka č. 103/1990 o hospodárení s obalmi. Všetky vratné obaly budú faktúrované, aby bol odberateľ nútený predovšetkým ekonomicky. Organizácia si môže dohodnúť aj iný spôsob hospodárenia s obalmi. Právna úprava obalov s poľnohospodárskymi prostriedkami, ktoré sú prepravované nákupnou organizáciou.