Jak uzdrowic ekonomike górnictwa weglowego? - Skrzypek, E.
Otázka dotácií je najdôležitejším problémom poľského uhoľného priemyslu. Situácia uhoľných baní vo svete. Postoj Svetovej banky. Ceny uhlia, ich vývoj a diferenciácia. Problém uvoľnenia cien uhlia. Reforma baníctva.