Zemědělské využití tuhých komunálních odpadů: bariéry a východiska. - Hons, P.
Prehodnotenie možností využitia tuhých komunálnych odpadov na výrobu priemyselných kompostov na krytie deficitu organických látok v poľnohospodárskych podnikoch. Výpočet poľnohospodársky využiteľného podielu tuhých komunálnych odpadov. Nutnosť poznať obsah toxických látok v kompostoch.