Infrastruktura wsi i rolnictwa w sluzbie gospodarki zywnosciowej. - Wilczynska, K.
Obsah hospodárskej a spoločenskej infraštruktúry poľskej dediny, jej vplyv na intenzitu hospodárenia a spätnosti s trhom. Prognózy potravinovej ekonomiky a ich spätosť s infraštruktúrou. Potreba menších závodov na spracovanie roľníckych produktov na dedinách.