Problemy rolnictwa w latach dziewiecdziesiatych. - Leopold, A.
Situácia a podmienky vývoja poľského roľníctva. Vývoz roľníckych výrobkov. Potreba ochrany domáceho trhu. Roľníctvom sa zaoberá 10,5 mln osôb, ich zárobky a potreby. Dopad trhového hospodárstva na roľníctvo. Vlastnícke pomery v poľnohospodárstve. Privatizácia štátnych majetkov.