Landwirtschaftliche Betriebe über 100 ha in der EG. - Thiede, G.
Podiel veľkých poľnohospodárskych podnikov s rozlohou poľnohospodársky využívanej pôdy nad 100 ha na celkovom počte poľnohospodárskych podnikov v rámci ES. Počet poľnohospodárskych podnikov nad 100 ha v jednotlivých krajinách ES, ich rozloženie podľa najdôležitejších druhov produktov.