Výroba a spotřeba ovoce v ČSFR. - Lachmanová, V.
Vývoj výroby a nákupu ovocia v ČSFR v r. 1934-1990. Podiel poľnohospodárskych družstiev a malovýroby na celkovej úrode. Medzinárodné porovnanie úrody ovocia za r. 1975-1988 a spotreby ovocia v kg za r. 1938-1987.