<Die> Begründung von Tierschutznormen und der ökonomische Beitrag zur Normenbegründung. <Die> Methodologie der Tierschutzethik. - Weikard, H.P
Modifikácia zákona o ochrane zvierat v SRN a jej dopad na chov zvierat v poľnohospodárstve. Riešenie rozporu medzi etikou a ekonomikou pri chove zvierat. Zdôvodnenie noriem ochrany zvierat z rôznych hľadísk.