Zaměření strukturální politiky v zemědělství v podmínkách tržního hospodářství. - Jambor, V.
Hlavné štruktúrne zmeny, ktoré treba realizovať v živočíšnej výrobe. Realizácia útlmového programu u hovädzieho dobytka pri zvážení špecifík jednotlivých oblastí. Vývoj v chove prasiat, hydiny a oviec. Zlepšenie biologickej kvality rastlinných a živočíšnych výrobkov.