<Le> logement des étrangers en France. - Taffin, C.
Pre bývanie cudzincov vo Francúzsku je charakteristická ich malá komfortnosť a preľudnenie bytov. Žijú zväčša v najatých bytoch. Rozdelenie príjmu na spotrebnú jednotku podľa národnosti. Sťahovanie cudzincov najčastejšie spojené s problémami bývania.