vállalati stratégia és az emberi eröforrás menedzsment összefüggései. 1. - Kovács, S.
Prostriedky a moduly na realizáciu operatívnej personálnej práce v súlade s príslušnou podnikovou stratégiou. Ľudský faktor v riadení a výrobe. Výber pracovníkov v súlade s podnikovou stratégiou - popis postupu, kritéria, požiadavky na vzdelanie, rekvalifikácia, otázky odmeňovania.