K úpravě vztahů mezi podnikateli (podniky). - Marek, K.
Poznatky z podnikateľskej sféry. Právne predpisy upravujúce podnikateľskú činnosť. Analýza najdôležitejších častí novely hospodárskeho zákonníka. Nové právne formy spoločného podnikania. Úprava regulujúca uzatváranie hospodárskych zmlúv. Kontraktačné povinnosti. Vznik obchodnej spoločnosti a družstva. Podnikanie zahraničných osôb.