Inovace v podnikatelském řízení kapitalistických firem. - Vodáček, Leo
Prehľad poznatkov o riadení inovačných procesov v podnikateľskom riadení kapitalistických firiem. Názory západných ekonómov na podnikanie a inovácie. Podmienky účinného riadenia inovácií a stratégia ich rozvoja u kapitalistických firiem. Požiadavky na vhodnú inovačnú štruktúru rôznych inovácií v priestore a čase riadenia. Organizačné riešenia inovácií a "ľudský faktor".