Miben segít a controlling? - König, R.
Vymedzenie pojmu "controlling-u", jeho strategických úloh a prínosu. Oblasti, ktoré zahrňuje činnosť controlling-u, jednotlivé kroky jeho organizácie. Pozícia controllera v podnikovej hierarchii vo väčších a menších podnikoch.