Upravlenije po-japonski za predelami Japonii. - Celiščev, I.
Organizácia riadenia japonských firiem je základným faktorom ekonomických úspechov tejto krajiny. Určenie pojmu "japonský typ riadenia" a jeho analýza. Skúmanie možností zavádzania japonských skúseností v USA, západnej Európe a v Ázii. Predpoklady zavedenia japonských metód riadenia v ďalších krajinách.