Jak sladit organizační strukturu podniku s tržní ekonomikou. - Malý, Milan
Opatrenia k zefektívneniu súčasných organizačných štruktúr: zmeny systémového charakteru a racionalizácia ich činností. Zmeny vyplývajúce z postavenia zákazníka v celom systéme. Pri strete záujmov zákazníka a zamestnanca je potrebné prednostne vyhovieť záujmom zákazníka. Vytvorenie útvaru marketingu a špecializovaného útvaru pre vývojové zámery. Ideová schéma organizačnej štruktúry podniku v trhovej ekonomike.