vállalati válságmegelözés az emberi eröforrás oldalárol nézve. I. rész. - Kulcsár, S.
Etapy vývoja, prosperity a úpadku podniku. Na príklade úspešných amerických podnikov poukázané na reálne možnosti predchádzania krízy podniku. Svetová úroveň príslušnej technológie a možnosti podniku. Využitie ľudského potenciálu pri zavádzaní nových technológií. Životná dráha pracovníkov v priamej nadväznosti na osud podniku, ochota pracovníkov priniesť obete pre podnik.