Satellite images: new information for planning. - Doyle, J.
Možnosti využitia satelitov pre obchodné plánovanie. Informačné zdroje - komerčné dostupné satelitné obrázky zemegule (teledetekcia). Popis charakteru tejto informácie, možnosti a výhody jej použitia. Niektoré budúce trendy použitia satelitov na zhromažďovanie údajov.