What can we learn from comparative institutional analysis? The case of telecommunications: a note. - Laber, G.
Skúmanie výsledkov porovnávacej analýzy telekomunikačných systémov USA a Nemecka, ku ktorým došli Blankart a Knilps (1989). Námietky sú k záverom o deregulácii systému v USA. Odpoveď autorov analýzy k zisteniam G. Labera nasleduje na stranách 439-443 tohoto čísla.