Dráha 2000 - švýcarský program atraktivní železniční dopravy. - Jansa, F.
Nový koncept švajčiarskej Spolkovej dráhy "Železnica 2000" vyjadruje stratégiu rozvoja železničnej dopravy v krajine. Zvýšenie výhodnosti vlakovej dopravy skvalitnením služieb: zvýšenie početnosti dopravných spojov, skrátenie cestovných časov, zavedenie nových priamych spojov, atraktívne služby. Etapy realizácie projektu.