Kalkulace vlastních nákladů - a co dále? - Hužera, J.
Prehľad vlastných nákladov na väčšinu výkonov v rastlinnej a živočíšnej výrobe za rok 1990. Porovnanie normatívnych a skutočných nákladov u vybraných poľnohospodárskych plodín. Nižšie skutočné náklady u jednotlivých poľnohospodárskych podnikov ako znak šetrenia u intenzifikačných vkladov.