Kostenallokation in der Holding. - Schulte, Ch
Motívy pre vytváranie holdingových spoločností. Veľkosť holdingu pre vytvorenie účtovacieho systému. Úlohy a stratégia holdingu. Veľkosť a štruktúra koncernu. Štýl riadenia a holdingová kultúra. Ciele alokácie nákladov a z toho plynúce požiadavky. Požiadavky na systém účtovania holdingového vedenia a náklady na management. Tvorba zúčtovacieho systému nákladov a výkonov.