Munkavállalói Résztulajdonosi Programról illúziok nélkúl. Hozzászolás az MRP-koncepcióhoz. - László, G.
ESOP (účastnícky program zamestnávateľov) v Maďarsku ako spoločensko-ekonomický program a nástroj na záchranu maďarskej ekonomiky. Vlastníci a zamestnávatelia, ich vzťah a koordinácia záujmov. Rýchla privatizácia ako súčasť koncepcie. Trhové hospodárstvo a privatizácia. Otázky financovania, organizácie. Kto môže byť spoluvlastník (účastník) a za akých podmienok? Koľko účastín si môže kúpiť?