Jak posuzovat bilance akciových společností. - Schulz, J.
Hospodárenie akciových spoločností a ich vplyv na ekonomiku štátu. Bilancie akciových spoločností, ukazovatele výnosnosti. Aktíva a pasíva akciových spoločností a ich položky. Podstata umenia v podnikaní. Posúdenie bonity akciovej spoločnosti. Podiel rezervných fondov na akciovom kapitále. Hodnotenie konkrétnej bilancie.