Locational determinants and ranking of host countries: an empirical assessment. - Veugelers, R.
Empirická analýza rozdelenia pobočiek zahraničných firiem v štátoch OECD so zohľadnením účinku miestnej produkcie a vývozu. Závažná je veľkosť trhu, nie veľkosť hostiteľskej krajiny.