Munkavállalói résztulajdonosi Program (MRP). - Lukács, J.
Hlavné črty a pravidlá programu zamestnaneckého spoluvlastníctva v Maďarsku vychádza z vládneho programu na najbližšie 3 roky. 30-35 perc. štátneho majetku sa v najbližších rokoch v Maďarsku dostane do súkromného vlastníctva. Detailné podmienky vzniku a tvorby účastín v jednotlivých odvetviach a podnikoch. Na príklade štátnej vagónky poukázané na konkrétne problémy, priebeh a predpokladaný efekt privatizácie.