Cash Flow. - Forgács, T.K
Analýza materiálov, zásob, nákladov pomocou metód bilancií Cach Flow. Výpočet Cash Flow, výkaz výsledkov a bilancia. Porovnanie zdrojov a ich spotreby. Vertikálna štruktúra bilancie. Príklad na plán obratu hotových peňazí. Možnosti využitia Cash Flow v maďarských podnikoch.