Az osztalékpolitika és részvényárfolyamok. - Jaksity, Gy
Podniková politika v oblasti dividend a jej neúčinnosť podľa Modiglianiho a Millera. Stanovenie ceny podniku. Investície a rast dividend. Pôsobenie daní. Inštitúcie ako investori. Informačný obsah výplaty dividend. Vydanie akcií a trhový kurz. Prax politiky stanovenia dividend. Dividendy z akcií a ich spätný nákup. Gordonov model rastu.