Economic and technological determinants of the material intensity of use. - Considine, T.J
Hodnotenie výsledkov merania cien a spotreby ocele, medi, hliníka a umelých hmôt v r. 1960-1985. Súčasné trendy materiálovej náročnosti výroby. Prezentovanie modelu a ekonometrických výsledkov spolu s dekompozičnou analýzou na určovanie cien a technických zmien materiálovej náročnosti.