Malyj innovacionnyj biznes. Opyt stran Zapada i ispol'zovanije jego v innovacionnom mechanizme SSSR. - Firsov, V.
Úloha malého inovačného podnikania v ekonomike rozvinutých kapitalistických krajín. Skúsenosti s malým podnikaním v USA a ich podiel na veľkých národných projektoch. Úloha štátu pri priamom a nepriamom regulovaní cyklu idea - trh. Možnosti využitia malých foriem organizácie v inovačnom mechanizme ZSSR.