blueprint for excellence... - Doherty, S.D
Stratégia, ktorú uplatňuje americké vojenské letectvo so svojimi dodávateľmi a vykonávateľmi činností na zabezpečenie špičkovej akosti zariadení a činností. Uvádza sa makronávod na kontinuálne zvyšovanie kvality procesu, ktorý možno adaptovať na každý úsek velenia.